Heb jij je blik al op de zomer gericht?

BLOG

Heb jij je blik al op de zomer gericht?

Een goed gereinigde huid is DE basis voor een mooie gelijkmatige make-up. Je make-up zal beter en mooier dekken en gaat ook veel langer blijven zitten! Zorg dat je dus goed reinigt om je huid mooi en fris te houden. Tonifieer om je ph-waarde en kalk van het water te neutraliseren. EN hydrateer om je huid zacht en soepel te houden.

Vergeet ook niet om je minstens 2x per week te scrubben, zo verwijder je alle dode huidcellen en is de kans op droge en/of schilferige plekken kleiner.

Heb je al deze stappen gedaan? Dan kan je nu je make-up aanbrengen.


Mijn make-up blijft niet de hele dag zitten, hoe komt dat?

Wel, alles hangt af van de kwaliteit van je producten en de houdbaarheidsdatum. Ligt dit al enkele jaren in je kast, dan is de kans groot dat je product uitgedroogd is en daarom niet lang meer blijft zitten.

Een kwalitatief product bevat veel meer pigment dan een goedkoop product. Hoe meer pigment er in een product zit, hoe langer en mooier het blijft zitten.

Om je make-up langer te laten zitten, is het vooral heel belangrijk om je producten af te stemmen op je huidtype.

Heb je een vette huid en ga je al snel weer glimmen? Ipv je make-up opnieuw aan te brengen, dep je de olie af met een tissue.

Probeer zoveel mogelijk van je gezicht te blijven, de warmte van je handen in combinatie met aanrakingen zorgen ervoor dat je make-up verdwijnt.

Gebruik niet te veel en te snel achter elkaar je producten. Je crème heeft enkele minuten nodig om in te werken.

Zorg voor een goede basis, primer, foundation of poeder. Poeder zorgt ervoor dat je je make-up fixeert, waardoor deze heel de dag blijft zitten.


Wil je graag weten welke make-up producten het beste voor jou geschikt zijn? Aarzel niet mij te contacteren via mail, sms, …  Ik geef je met plezier alle info!


Hoe begin je nu aan je zomerse make-up look??

Begin met het aanbrengen van foundation, dit kan in crème of poedervorm. Wil je meer een naturelle look? Ga dan voor een bb of cc crème, dit zorgt voor een licht en egaliserend effect.

Start dan met de oogschaduw, begin met je donkere kleur aan te brengen van buiten naar het midden, dan breng je je lichte kleur aan van binnen naar buiten toe, over de donkere kleur, zo zorg je voor een zachter effect.

Daarna breng je mascara aan op je wimpers. Wil je extra lengte creëren, breng dan eerst wat mascara langs boven aan op de wimpers.

Breng dan wat blush aan op je jukbeenderen, dit zorgt voor een zachte zomerse gloed en geeft terug wat vorm aan je gelaat.

Eindig met een dun laagje lipstick.


Tip = Ga je voor donkere oogschaduw? Zorg dan voor een naturelle lipstick. Ga je voor zachte oogschaduw? Kies dan een fellere lipstick.


Mijn favoriete zomer make-up items!

  • Blush | 13€
    zorgt voor een zachte zomerse gloed, kies geen te fel kleurtje, hou het eerder naturel. Zo lijkt het alsof je wat in het zonnetje gezeten hebt.

  • All-in One Mascara | 18€
    om mijn ogen zowel extra volume als lengte te geven, hierdoor accentueer ik mijn ogen.

  • Om het af te maken gebruik ik de Eyeshadow Stylo | 13€
    dit is een 4 in 1 product! Je kan het als oogschaduw, highlighter of eyeliner gebruiken. Het is waterproof wat zeer handig is voor op vakantie! En het bevat een ingebouwde slijper, voor moest je graag een fijner lijntje willen. Het is verkrijgbaar in verschillende mooie kleurtjes.

Bij aankoop van deze 3 producten, ontvang je 20% korting! Kom langs en kies jou zomer make-up, zo kan jij stralen op dat terrasje met ne goeie cocktail.