Nieuw! Permanente make-up!

BLOG

Nieuw! Permanente make-up!

Wat is permanente make-up?


Permanente make-up is het aanbrengen van een cosmetische tatoeage waarbij men kleurpigmenten in de huid (i.e. de lederhuid) laat glijden. Deze uiterst precieze manier van werken, resulteert in een natuurlijke expressie op uw gelaat en accentueert of corrigeert bepaalde gezichtsdelen. De kleurintensiteit wordt volledig aangepast naargelang de behoeftes van de klant.

Permanente make-up kan zowel voor de wenkbrauwen, ogen als voor je lippen.


Powderbrows

Deze techniek passen we toe met een machinale nanonaald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect. We starten de behandeling met een intakegesprek zodat we volledig op de hoogte zijn van jouw wensen. Daarna tekenen we de wenkbrauwen uit door middel van browmapping. Hierbij meten we alles, zodat je de perfecte wenkbrauwen krijgt voor jouw gelaat. Nadat we de overtollige haartjes verwijderd hebben, kleuren we de wenkbrauwen in met een potlood. Wanneer je akkoord gaat, starten we de behandeling.

Duur 2,5u - 350€ (excl bijwerking)

Bijwerking na 6/8 weken - 50€

Deepliner is een Semi Permanente make-up techniek die toegepast wordt met een machinale nanonaald. Door het aanbrengen van een dunne subtiele eyeliner tussen de wimpers worden jouw ogen geaccentueerd en gaan ze groter en sprekender lijken. Hierdoor krijg je ook een optisch voller effect van jouw wimpers.

Duur onder 2u - 150€ / boven 2u - 150€ (inclusief bijwerking)

Duur onder en boven 2,5u - 260€ (inclusief bijwerking)

Lippigmentatie

Dit is een semi-permanente make-up dat wordt toegepast door middel van een machinale nanonaald. Kiest u voor deze behandeling, dan kiest u voor een mooiere aflijning, optisch grotere lippen, een mooiere kleur en een dagelijks frisse uitstraling. Deze behandeling houdt tot wel twee jaar.

Duur 3u - 400€ (incl bijwerking)

Doet dat pijn, krijg ik wel eens te horen?


Nee, gelukkig bestaat er goede verdovende gel die ervoor zorgt dat je amper iets voelt.

Waxen is pijnlijker dan permanente make-up laten zetten, als je dat kan gerust stellen :)


Heb jij vragen ivm permanente make-up? 

Stel ze gerust even per mail of per sms, dan zorg ik voor de juiste info!

Woensdag 14 december komt Lotte langs voor permanente make-up. 

Heb je interesse, maak dan snel je afspraak want de plaatsen zijn beperkt.?