Pura Bella

mijn verhaal

Welkom bij Pura Bella

Waarom ik schoonheidsspecialiste ben?

Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster. Het zorgen en verzorgen zit al van kleins af aan in mij. In het middelbaar was ik steeds diegene die al mijn vriendinnen mocht maquilleren als we uitgingen. Na mijn studies kinderzorg wou ik me graag toch wat extra verdiepen in visagie, maar in die tijd moest je eerst schoonheidszorgen gevolgd hebben voor ik een cursus visagie kon volgen. Aangezien mij dit erginteresseerde heb ik 2 jaar schoonheidszorgen gevolgd in avondschool en daarna nog 1 jaar visagie bij gestudeerd. Je kan nooit genoeg bijleren, denk ik dan. Zo is mijn tweede passie ontstaan en ondertussen heb ik al bijna 11 jaar mijn eigen schoonheidssalon. Elk jaar leer ik nog steeds nieuwe dingen bij door opleidingen en extra cursussen te volgen.

Mijn favoriete behandelingen

Er wordt weleens gevraagd welke behandeling ik nu het liefste doe, en eigenlijk kan ik daar niet echteen antwoord opgeven. Alle behandelingen die ik aanbied zijn behandelingen die ik allemaal graagdoe. Elke behandeling apart heeft zo’n mooi resultaat waar ik elke dag opnieuw gelukkig van wordt.De merken waarmee ik werk heb ik eerst uitvoerig onderzocht en getest, zodat ik zeker was van het gewenste resultaat. Ze worden steeds vernieuwd of verbetert om je van de beste kwaliteit te voorzien. Zodat we samen nog mooiere en betere resultaten krijgen. Als klant kan je bij mij terecht voor zalige me-time momentjes, maar evengoed voor een grappig of persoonlijk gesprek.

Over mezelf

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van de qualitytime met mijn dochtertje, maar evengoed vind je mij ’s avonds in de zetel met een theetje, koekje en goeie film. In het weekend probeer ik regelmatig wat extra me-time in te plannen, zo laad ik het beste op na een drukke week.